logo SOB 2016.jpg

Schaatsen in het Schaathart van de Wereld, da’s pas bijzonder! Thialf is het Huis van Kampioenen en thuisbasis van schaatshelden zoals Sven Kramer en Ireen Wüst. Dat staat gegarandeerd voor een onvergetelijke schaatsbeleving! Trek die muts en handschoenen alvast maar aan en kom met de hele klas naar onze wereldberoemde ijsbaan!

Op zoek naar een leuke manier om leerlingen aan het bewegen te krijgen? Denk dan eens aan schoolschaatsen. Schaatsschool Thialf biedt scholen lessen aan om jongeren kennis te laten maken met schaatsen of om beter te leren schaatsen. Hierbij staat plezier natuurlijk voorop!

Bewegen in combinatie met plezier!
In het kader van LO, LO2, een klassenactiviteit of vrije inschrijf voor verschillende sportactiviteiten kunnen wij diverse schaatsprogramma’s verzorgen. In afstemming worden lessen ingepland. Instructies duren een uur, daarna is er de mogelijkheid om vrij te schaatsen.

Aanmelden
Op dit moment zijn er nog geen schaatslessen voor seizoen 2020-2021 beschikbaar. Wil je op de hoogte blijven? Dat kan!  Klik hieronder op de rode button en vul het formulier in met je gegevens.

Zodra er meer bekend is over de nieuwe schaatslessenreeks ontvang je bericht van ons. 

Klik hier