Trainingen en schaatsen

Zelf trainen op de snelste laaglandbaan van Nederland? Thialf maakt het mogelijk!

In verband met recente ontwikkelingen rondom het herstel van Thialf is Schaatsschool Thialf opgeheven. De schaatslessen en het schoolschaatsen gaan vanaf heden verder onder de stichting Sven Kramer Academy. Naast de Sven Kramer Academy biedt StuupSport ook schaatslessen aan. Hieronder lees je meer. 

SVEN KRAMER OPENT EIGEN SCHAATS ACADEMY 

 

Schaatskampioen Sven Kramer opent zijn eigen schaats academy. Via de schaatslessen van de Sven Kramer Academy wil hij jeugd en volwassenen stimuleren om meer te bewegen en daarmee mede een bijdrage te leveren aan de toekomst van de Nederlandse schaatssport.

 

Schaatlessen vanaf nu te boeken

De Sven Kramer Academy is er voor jong & oud en voegt drie bestaande opleidingstrajecten in Thialf tot één geheel: Schaatsschool Thialf, Jeugdschaatsen Heerenveen en Stichting Schoolschaatsen Thialf. De schaatslessen starten per half september en kunnen vanaf nu geboekt worden. Kijk voor het aanbod en meer informatie op www.svenkrameracademy.nl of bekijk  de video via deze link.

 

STUUPSPORT

De specialiteit van StuupSport ligt bij de Schaatspret lessen. Deze schaatslessen zijn gericht op kinderen van 3-9 jaar waarbij persoonlijke aandacht en plezier centraal staan. Meer informatie over StuupSport vind je op www.stuupsport.nl

 

 

Sven Kramer Academy