ONDERNEMEN EN SPORT HEBBEN VEEL RAAKVLAKKEN

Voor ondernemers met een schaatshart is de Thialf Business Club dé plek om elkaar te ontmoeten. Het hele jaar door zijn er volop evenementen en activiteiten. Het aanbod is gevarieerd: van themalunch tot groot toernooi, van nieuwjaarsbijeenkomst tot zomerse vaartocht op het wad.

Ondernemen en sport hebben veel raakvlakken. Wellicht dat de leden daarom zoveel positieve energie krijgen van de activiteiten en evenementen. Samen met de adviesraad stellen we het jaarprogramma samen en zorgen we dat alles plezierig verloopt. Deze omgeving doet iets met mensen. De belangrijkste verschillen met andere businessclubs zijn de kleinschaligheid en de unieke sfeer. De schaatssport heeft weinig drempels. Met een zitplaats ter hoogte van de finish zit u tijdens een evenement bovenop de sport en bent u onderdeel van het kolkende Thialf.

Zelf in actie komen kan ook! Leden van de Thialf Business Club kunnen gebruikmaken van een diversiteit aan mogelijkheden die Thialf biedt. Zowel de hospitality-ruimtes als programma’s kunnen op maat worden aangeboden. Een kijkje in de catacomben van Thialf, een curling-, schaats- of ijshockeyclinic dan wel de bijzondere ervaring van icebyken. Wij regelen een unieke Thialf-beleving!

Nieuwsgierig geworden? De Thialf Business Club heeft nog ruimte voor nieuwe leden. Lees hieronder verder over de voordelen van een lidmaatschap of neem contact met ons op.

 • Themalunch Thialf Foto Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma (25).jpg
 • Themalunch Thialf Foto Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma (4).jpg

THIALF BUSINESSCLUB: NETWERKEN EN GENIETEN

Bent u een ondernemer met passie voor sport en schaatsen in het bijzonder? Dan is de Thialf Businessclub nét wat voor u. Als lid van de businessclub bent u ervan verzekerd om samen met uw relaties bij alle Thialf-evenementen aanwezig te zijn. U beschikt over vaste stoelen op de mooiste plaatsen in het stadion en met onze exclusieve horecafaciliteiten zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Netwerken en genieten, dat is het enige wat u nog hoeft te doen.

 • WAAROM LID WORDEN VAN DE BUSINESSCLUB?

  Het lidmaatschap van de Thialf Businessclub geeft u de ideale mogelijkheid voor  relatiemarketing en/of netwerken in de unieke ambiance van een nationaal of internationaal schaats evenement. Waar het voor niet-businessclubleden soms praktisch  onmogelijk is om aan toegangskaarten te komen, geniet u met uw relaties of potentiële  klanten op een informele manier van topsport en zakendoen tegelijk. 

  Naast het meemaken van de grote schaatstoernooien biedt het lidmaatschap nog veel meer, zoals toegang tot de inspirerende businessclub-activiteiten die de Thialf Businessclub regelmatig organiseert.

  Wilt u eens een kijkje nemen in onze businessclub! Aarzel vooral niet om contact op te nemen met Evelien Kraster via businessclub@thialf.nl

  Neem contact met ons op
 • VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP

  • Gegarandeerd bijwonen van alle grote (inter)nationale schaatswedstrijden.
  • Gepersonaliseerde vaste seats op de mooiste plaatsen in het stadion: ter hoogte van de finishlijn.
  • Exclusieve toegang tot de Thialf Business Club lounge tijdens evenementen.
  • Per twee stoelen één parkeerkaart voor P0: naast de ingang.
  • Voorkeurs-/bestelrecht voor toegangskaarten bij alle evenementen: mits de kaartverkoop in handen is van Thialf.
  • Toegang tot alle businessclub-activiteiten: meer informatie hieronder.
  • Per stoel een clubpas die toegang geeft tot de marathonwedstrijden en vrijschaatsen tijdens onze recreatieve openingsuren.
  • Vermelding van uw bedrijfsnaam op de businessclub-plaquette, website en uw vaste stoel.
  • Per stoel tien toegangskaarten voor recreatief schaatsen voor familie, collega’s en/of kennissen.
  • Korting op zaal- en exclusieve ijshuur. 
    
  Bekijk onze activiteiten