Thuiswedstrijden UNIS Flyers seizoen 23-24...

30 september t/m 30 maart 2024

De afgelopen 50 jaar is UNIS Flyers uitgegroeid tot één van de ijshockeybolwerken in Nederland met als Thialf als thuisbasis. Veel bekende Nederlandse ijshockeyers hebben de kleuren van Heerenveen Flyers gedragen. Met 13 Bekertitels, 10 Landskampioenschappen en 1 BeNe-League titel is Flyers één van de meest succesvolle ijshockeyorganisaties in Nederland.

Wedstrijden

BeNe Cup en BeNe-League
In het seizoen 2023-2024 worden twee prijzen verdeeld: de BeNe-Cup en de BeNe-League.
BeNe-Cup: na één volledige speelronde (thuis- en uitwedstrijd) kwalificeren de vier beste clubs zich voor de halve finale (best of three). De finale is één wedstrijd op locatie van één van de finalisten.

BeNe-League: de volledige speelronde van de BeNe-CUp (thuis- en uitwedstrijd) plus nog een volledige speelronde. Acht teams plaatsen zich voor de kwartfinale. Daarna de welbekende playoffs.

Nederlands kampioenschap
De twee beste teams uit Nederland (ranglijst op basis van onderlinge wedstrijden in de BeNe-Cup) kwalificeren zich voor het Nederlands kampioenschap.

Beker van Nederland
Deelname door acht Nederlandse teams (UNIS Flyers, UltimAir Hijs Hokij, Snackpoint Eaters Limburg, Zoetermeer Panters, Amsterdam Tigers, Gijs Hepro Groningen, OG Capitals Leeuwarden en Eindhoven Kemphanen). De loting heeft plaatsgevonden voorafgaand aan de Ron Berteling schaal. UNIS Flyers is gekoppeld aan GIJS Groningen (best of two).

Andere ijshockeyevenementen in Thialf
Thialf is vaker het wedstrijdtoneel voor ijshockeywedstrijden. Zodra dit schema bekend is, wordt dat op de website van UNIS Flyers geplaatst. 

Wedstrijdschema
Bekijk hier het volledige speelschema. 

Tickets Tickets

Vorige pagina