Roelof Thijs Bokaal...

03 april 2020

Op vrijdag 3 april wordt de 2020 editie van de Roelof Thijs Bokaal verreden in de schaatstempel van Nederland, Thialf Heerenveen. Vierentwintig rijders, spectaculaire knock-out races, één bokaal.

Maatregelen coronavirus:
De situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden tot nadere berichtgeving. Houd voor het vervolg onze website en de website van de IJsspeedway in de gaten.

De internationale race om de Roelof Thijs Bokaal is de enige ijsrace ter wereld waarbij de deelnemers telkens alles op alles moeten zetten om in de race te blijven. Vanwege dit spannende knock-out systeem heeft de Roelof Thijs Bokaal geen zestien deelnemers zoals een gewone ijsspeedwaywedstrijd, maar vierentwintig. De op papier acht beste rijders van deze vierentwintig komen pas later in het programma in de race op het moment dat er al acht andere rijders zijn afgevallen.

Roelof Thijs Bokaal 2020
Donderdag 2 april - Training Roelof Thijs Bokaal
Start: 19:00
Gratis entree

Vrijdag 3 april - Internationale wedstrijd om de Roelof Thijs Bokaal (incl. rijderspresentatie) - 24 heats
Aanvang: 18.30 uur
Bestel hier je tickets

Algemeen Contact
Organisatie: Stichting IJsspeedway Assen.
E-mail wedstrijdsecretariaat: secretariat@ijsspeedway.nl
Hulp bij, of vragen over tickets via: Yourticketprovider

Stadion plattegrond
Bekijk hier de plattegrond van het stadion

Parkeren bij Thialf
Vlakbij Thialf kan je gebruik maken van de parkeerplaatsen P2 en P3 voor € 5,- per dag. P1 is alleen voor plaatsbewijshouders. De parkeerplaatsen staan aangegeven.

Media & Pers
Wil je als redacteur, verslaggever of fotograaf bij dit evenement aanwezig zijn? Vraag dan een persaccreditatie aan. Ga hier naar het formulier en vul deze volledig in! Let op! Je dient de wel benodigde documenten te overleggen. E-mail media & pers: press@ijsspeedway.nl  Noot: Accreditatieaanvragen worden niet via dit e-mailadres in behandeling genomen!

Kijk voor meer informatie op www.ijsspeedway.nl
 

Meer informatie > Tickets

Vorige pagina