Seizoenopening Businessclub...

Seizoenopening 2022 © Evelien Kraster.jpg

21 oktober

Afgelopen vrijdag was het zover, de aftrap van het nieuwe schaatsseizoen! Een korte terugblik met de belangrijkste hoogtepunten:


Minne Dolstra opende de bijeenkomst en heette de volgende nieuwe leden welkom bij de Thialf Business Club:

  • Nilfisk
  • Flowhub - VideoFixers
  • Van Wijnen
  • Joulz
  • Burghgraef van Tiel
  • Tsarina Holding BV

 

Er werd bijgepraat over de meest recente ontwikkelingen binnen Thialf, zoals het energievraagstuk, en we lanceerde de nieuwe campagne ‘𝘏𝘢𝘢𝘭 𝘻𝘦 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘦𝘦𝘱’, waarmee u kans maakt op een exclusief bezoek van Irene Schouten. Daarover later meer! 

 

Verder presenteerde we het programma voor dit seizoen én de gloednieuwe Thialf Business Club quiz, welke gespeelt wordt gedurende het hele schaatsseizoen. Daarmee zijn unieke prijzen te winnen zoals een clinic van de Sven Kramer Academy of een VIP-arrangement tijdens een toernooi naar keuze.
 
Na de speluitleg begonnen we aan de proefstart van de Thialf Business Club Quiz, met als thema 'Hoe goed kent u Sven Kramer?' om de kennis te testen over onze special guest en meervoudig olympisch kampioen Sven Kramer. Dat volgende tot een bijzondere introductie waarna we Sven Kramer het hemd van het lijf konden vragen.

Tijdens de Q&A spraken onder andere over zijn leven als voormalig topsporter, de hoogte- en dieptepunten, het leven na zijn topsportcarrière en natuurlijk blikte we vooruit op het nieuwe schaatsseizoen.
 

 Na afloop hadden we een verassing voor Sven, namelijk de allereerste druk van de nieuwe handgetekende stadionprint van Thialf. En niet zomaar een eerste druk, dit unieke exemplaar bevatte alle nationale en internationale kampioenschapsoverwinningen die Sven in Thialf heeft behaald. De stadionprint van Thialf is voortgekomen uit een samenwerking met WIJCK. Samen met Thialf hebben zij een unieke stadioncollectie voor de echt schaatsfanaten samengesteld. Rutger Diemel, founder van WIJCK., was aanwezig om dit bijzondere exemplaar aan Sven te overhandigen. Onze leden mochten natuurlijk niet achter blijven en ontvingen allemaal een eigen stadionprint.


De volledige stadioncollectie van de samenwerking met WIJCK. is hier te bewonderen.  
 

We sloten de middag af met een borrel en bite om vervolgens ontspannen te kunnen netwerken.

Ook een seizoenopening, toernooi of ander Business Club evenement bijwonen? Neem dan contact met ons op via businessclub@thialf.nl en kijk wat we komende tijd nog meer op de planning hebben staan!


Vorige pagina