Van hier tot Tokyo...

25 maart

Eindelijk met jouw club of vereniging weer iets doen waar je energie van krijgt? Ontsteek het vuur in jouw vereniging en ga mee naar Tokyo, de stad van de Olypmische Zomerspelen! Je leden leggen gezamenlijk 9190 km af in 100 dagen. Onderweg zijn er toffe prijzen te winnen.

De eerste 50 clubs uit de regio Heerenveen die zich aanmelden ontvangen een Tokyo-box met leuke prijzen!

Doe je mee? Meld je dan snel aan via de link hieronder! 

In het kort: zo werkt het.
  • Meld je aan. De eerste 50 sportclubs- of verenigingen uit regio Heerenveen die zich aanmelden ontvangen een aantal leuke prijzen van Heerenveen ’n Gouden Plak. Als sportclub mag je deze prijzen naar eigen inzicht weggeven aan je leden die meedoen. Beloon bijvoorbeeld de mooiste foto van onderweg, of het grappigste rondje. Of geef bij elke challenge een prijs weg. Wat voor prijzen dit precies zijn blijft nog héél even geheim.
  • Wakker het vuur bij je leden aan om gezamenlijk 9190 km op een sportieve manier af te leggen. Bijvoorbeeld (hard)lopend of op de (race)fiets. Netflix-marathons tellen niet mee. 
  • 25 maart gaan we los! De leden houden vanaf dan hun activiteit bij met de gratis Strava app. Het is belangrijk dat de vereniging ook als club staat geregistreerd in de Strava app. De Strava app is gratis te downloaden in de Apple AppStore of Google PlayStore.
  • Houd elke week de stand van je club bij.
  • Onderweg dagen we jullie op 5 momenten uit met een toffe challenge, voor wat extra uitdaging.
  • Gehaald? Dan maak je als sportclub kans op de te gekke hoofdprijs!
Ik doe mee!

Vorige pagina