Scherp in Veiligheid treedt toe tot de businessclub van Thialf...

05 oktober

Per 1 oktober is adviesbureau Scherp in Veiligheid lid van de Thialf Business Club

Scherp heeft getekend voor drie jaar. En dat doet directeur Marc Winters goed. “We zijn blij met het toetreden van Scherp in Veiligheid tot onze businessclub. Zeker gezien de huidige coronatijd waarin we leven, is het fijn om het vertrouwen van nieuwe sponsoren te mogen ontvangen. Scherp past bij onze businessclub, een groeiende club met een duidelijk doel. Wat ook bijzonder is, is het feit dat er alleen maar nieuwe leden zijn toegetreden en er geen leden zijn afgehaakt. Dat geeft veel vertrouwen voor het nieuwe seizoen en het voortbestaan van Thialf.”

Directeur Rolie Tromp van Scherp in Veiligheid is blij met de samenwerking. “Scherp in Veiligheid is gevestigd in Heerenveen, maar werkt door heel Nederland op het gebied van openbare orde & veiligheid, crisisbeheersing, cyberveiligheid en bedrijfscontinuïteit. Veel van onze relaties kennen Heerenveen mede dankzij het Thialf, het schaatswalhalla van Nederland. De link die gelegd wordt is leuk, en nu kunnen we onze relaties ook daadwerkelijk meenemen. Dat maakt het nog leuker. De overeenkomst tussen schaatsen en ons werkveld? Het gaat snel, is dynamisch, en elke seconde is weer anders. We kijken uit naar drie sportieve jaren.”  

Over Scherp in Veiligheid
Scherp in Veiligheid werkt iedere dag aan een veiliger Nederland. Dit doen zij vooral voor organisaties met een publieke taak. Ze bedenken oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken op het gebied van openbare orde & veiligheid en crisisbeheersing. Daarbij wordt gekeken naar de vraag achter de vraag. Dit doen ze klantgericht, op een kernachtige manier en met kennis van veiligheidszaken.

Nieuwsgierig naar de Thialf Business Club? Klik hieronder voor meer informatie

Meer informatie >

Vorige pagina