Thialf start samenwerking met Bundeling...

18 oktober

Tijdens de opening van het nieuwe seizoen heeft het bedrijf Bundeling de Thialf Business Club App gepresenteerd aan de leden van de Businessclub Thialf.

Marc Winters is zeer content met de samenwerking met Bundeling. “Via de eigen Thialf Business Club app wordt alles ‘gebundeld’: de communicatie, de contacten onderling, het businessclub programma, tickets enzovoorts. De app brengt onze leden dichter bij elkaar, ook buiten het businessclubprogramma om. We zijn ervan overtuigd dat de app een extra verdiepingsslag zal geven’’. Commercieel Directeur Bjorn Poels van Bundeling is ook overtuigd over het succes van de samenwerking. “Thialf behoort uiteraard tot de meest aansprekende stadions van ons land. De onvergetelijke sfeer tijdens de evenementen zijn uniek in haar soort en de Thialf Business Club is dan ook dé ideale plek om je relaties uit te nodigen of je netwerk te vergroten.”

Met de lancering van de Thialf Business Club App worden al onze leden vanaf heden nog laagdrempeliger op de hoogte gebracht van het laatste nieuws en de aankomende businessclub activiteiten. Tevens biedt de app informatie over de Thialf Business Club leden en kunnen de leden onderling eenvoudig connecties maken met elkaar.


Vorige pagina